SEO for psykologer

Hos Marketing Time er vi specialiseret i SEO for psykologer. Det har vi valgt at gøre af den naturlige grund, at jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet. Her stod jeg selv for 5 år siden og skulle til at starte op som selvstændig psykolog og business coach. Jeg fandt hurtigt ud af, at det krævede SEO-arbejde for at blive synlig på Google.

Jeg brugte derfor tid og kræfter på at forstå SEO og de forskellige algoritmer, Google vægter højest for at det giver gode placeringer på de forskellige søgeord. Sidenhen har jeg specialiseret sig mig at tilbyde SEO-arbejde til andre psykologer, som står i samme situation eller udfordring som jeg stod i.

SEO-tekster uden at gå på kompromis med psykologens faglighed

En stor del af SEO-arbejdet handler blandt andet om at udgive artikler, pressemeddelelser og tekstarbejdet på ens hjemmeside. Og lige præcis her oplever jeg, at mit arbejde kan være en fordel for en psykolog. Jeg tager nemlig både højde for det SEO-tekniske arbejde der skal laves, men uden at gå på kompromis med det psykologfaglige, og hvordan man bedst muligt kommunikerer til psykologens målgruppe.

Topplaceringer for flere psykologer i de større byer

Som psykolog er man en del af et netværk, hvor der er plads til sparring og hjælp. Jeg vægter derfor min faglighed højt, når jeg tager en opgave ind for at hjælpe en psykolog med at få klienter. Derfor går jeg også ind for fuld gennemsigtighed. Jeg henviser gerne til flere af de psykologer jeg arbejder med, så du har mulighed for at høre deres tanker omkring forløbet. Herudover giver det dig også mulighed for at se, at disse psykologer vil være på side 1 på flere forskellige søgninger – selv i de største byer i Danmark har vi skabt nummer 1-placeringer for flere psykologer.

Kontakt mig gerne, hvis du ønsker at få din hjemmeside op på Google

Er du nystartet psykolog eller har du haft din praksis i flere år? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte mig.