Pressemeddelelse

Hvorfor skrive en pressemeddelelse?

Vi kender alle det at vi har en travl hverdag, og indimellem opstår der en god historie. Din virksomhed får en spændende kunde, I vækster, så der skal ansættes flere hænder eller I formår at komme med et nyt og spændende supplerende produkt til markedet.

Tanken strejfer at det er en super god ide, men hverdagen flyver afsted, så der bliver sjældent tid til at lave en pressemeddelelse omkring nyheden. Der kan derfor også være en økonomisk fordel i at hyre et eksternt bureau med ekspertise indenfor dette område end at ansætte en fast til dette.

Hvorfor vælge os til at hjælpe dig?

De fleste er glade og tilfredse med at få omtale i medierne eller deres navn i avisen. Der hvor man ikke får udnyttet potentialet, er når man først EFTER man er kommet i avisen overvejer, hvad man vil gøre ved dette.

Fordelen ved at have en professionel samarbejdspartner ombord er netop at udarbejde den rette strategi og timing med både nyhedsværdien og dens formål.

Som din professionelle samarbejdspartner vil vi assistere dig som din forlængede arm.

Vi vil udarbejde en pressemeddelelse i samarbejde med dig:

- I samråd med dig tager vi et møde,
for at definere nyhederne samt de forskellige vinkler.

- Når det er på plads kigger vi sammen
på forskellige medier du ønsker at komme i.

- Vi udarbejder en pressemeddelelse som er forskellig
fra medie til medie med den aftalte vinkel.

- Herefter fremsender vi første et udkast til dig
inden vi videresender det til det pågældende medie.

- Sammenlignet med dine konkurrenter er det væsentligt at se,
hvor mange links du modtager på din side kontra deres.

En pressemeddelse kan også bruges som blogindlæg eller nyhedsindhold på din egen side. Dette vil skabe større grobund for at få organisk trafik til hjemmesiden og give hjemmesiden mere relevant indhold.