GODT INDHOLD BYGGER RELATIONER.
RELATIONER SKABER TILLID.
TILLID FØRER TIL SALG.

GODT INDHOLD BYGGER RELATIONER.
RELATIONER SKABER TILLID.
TILLID FØRER TIL SALG.

Om os

Marketing Time er et content marketing-bureau

Hos Marketing Time specialiserer vi os i at levere transparente og innovative løsninger inden for content marketing. Vi hjælper kunder i mange forskellige brancher med at lave indhold, der er unikt, brugbart og skræddersyet til målgruppen, der læser med. Indtil nu har vi assisteret firmaer som Møblér, TopSupplies, Water & Welness Randers, Zenzy Massage m.m.

Vi brænder ekstra meget for SEO for psykologer

Det gør vi, fordi jeg selv er uddannet psykolog og kender til problemstillingerne med at blive synlig over for klienter. Jeg kan derfor tilbyde jer fagligheden fra psykologien i kombination med det tekniske SEO-arbejde, der skal udføres for at gøre psykologers hjemmesider synlige på Google. 

Vi arbejder altid på højtryk for, at psykologernes investering i SEO skal hente sig ind igen, og det er også det, vi oplever med vores faste SEO-kunder. De får henvendelser gennem synligheden på Google, som øger deres omsætning. 

CECILIE BRANDT

Indehaver & Content Creator

Cecilie er firmaets “finesse”. Udover ansvaret for Marketing Time ApS er hendes fornemmeste opgave at indfri kundernes forventninger. OG at sikre en høj kundetilfredshed.

Hun er den ukronede verdensmester i kommunikation – hvilket er Marketing Time’s hemmelige våben. Vi oplever nemlig, at kommunikation og forståelse er alfa og omega for at opnå de bedste resultater.

Som firmaets “finesse” formår hun altid at sætte det afgørende fingeraftryk på alle opgaver – DET sætter baren lige dét højere, end de fleste forventer.

Ønsker du hjælp til content marketing? Nye indspark til hvordan du kan rykke din forretning online? Eller en uforpligtende kaffesnak? Så er Cecilie the go-to woman. cb@marketingtime.dk