Godt indhold bygger relationer.
Relationer skaber tillid.
Tillid fører til salg.

Om os

Marketing Time er et Content Marketing Bureau.

Hos Marketing Time specialiserer vi os i, at levere transparente og innovative løsninger inden for online markedsføring. Vi hjælper og rådgiver kunder i stort set alle brancher. Der har indtil nu ikke været en branche, som vi ikke har kunne hjælpe med at optimere, analysere og skabe synlige resultater for.

Selskabet Marketing Time blev stiftet i 2016, hvor vi i løbet af det første år fik lov til at hjælpe og samarbejde med kunder som, Brødrene Koch, RealMæglerne og de førende psykologer i Danmark.

Vi er et mindre bureau, som ikke bestræber os på at blive de største, men de bedste!

Vores arbejde handler ikke om Content Marketing - Det handler om at skabe forretning for vores kunder.

Tekstforfatning og søgemaskineoptimering kan være en jungle for de fleste - man skal tilpasse tekster mod både sine kunder og Googles algoritmer. Det er her vi kan hjælpe!

Gennem professionel rådgivning og en tæt dialog strikker vi et rentabel samarbejdsforløb sammen. Her vil al vores arbejde løbende blive dokumenteret, så vores kunder er med hele vejen.

Marketing Time
Cecilie Brandt
Indehaver & Content Creator

Cecilie er firmaets "finesse". Udover ansvaret for Marketing Time ApS er hendes fornemmeste opgave at indfri kundernes forventninger. OG at sikre en høj kundetilfredshed.
Hun er den ukronede verdensmester i kommunikation - hvilket er Marketing Time's hemmelige våben. Vi oplever nemlig at kommunikation og forståelse er alfa omega, for at opnå de bedste resultater.
Som firmaets "finesse" formår hun altid at sætte det afgørende fingeraftryk på alle opgaver - DET sætter baren lige dét højere end de fleste forventer.

Ønsker du hjælp til content marketing? Nye indspark til hvordan du kan rykke din forretning online? Eller en uforpligtende kaffesnak? Så er Cecilie the go-to woman.

cb@marketingtime.dk